Steeds meer organisaties ontdekken de kracht van verhalen en ook het persoonlijke verhaal is bezig aan een opmars. Een bijzondere manier om je eigen, unieke verhaal te vertellen is Personal Storybuilding.

Bestuurders van bedrijven en leiders van andere organisaties realiseren zich dat met een authentiek en persoonlijk filmdocument deuren opengaan die anders gesloten blijven. Het maken van zo’n verhaal vraagt veel aandacht, wil het uitstijgen boven de gangbare managerstaal en presentatiemiddelen.

Op zoek naar jouw diepere drijfveren

Samen met boardroomadviseur Hans Onderwater (Personal Request) en beeldmaker Henk Ganzeboom (Kobalt Fotografie) help ik managers en andere leiders hun persoonlijke verhaal bloot te leggen. We gaan de diepte in, op zoek naar dierbare jeugdherinneringen, diepere drijfveren en inspiratiebronnen. Samen bouwen en construeren we – niet voor niets noemen we het Personal Storybuilding – een uniek en overtuigend filmdocument.

Breng mensen en organisaties in beweging

Het filmdocument is in al zijn puurheid en eenvoud een krachtig statement. Maar het staat nooit op zichzelf. Het filmdocument is een middel om binnen of buiten je organisatie draagvlak te creëren voor ingrijpende beslissingen en mensen en organisaties in beweging te krijgen. Dat vraagt een subtiele en doordachte communicatie-aanpak met extra communicatiekracht. Die breng ik als communicatiestrateeg graag in, zodat jouw unieke verhaal maximaal overtuigt, inspireert en impact heeft.

Meer weten over de impact van Personal Storybuilding?

Ontdek ook de kracht van jouw unieke beelddocument met Personal Storybuilding. Neem voor meer informatie contact met me op. Bel 06 55 306 922 of stuur een mail naar johan@stamhoutcommunicatie.nl.

Johan van de Minkelis


Personal Storybuilding is een initiatief van:
Hans Onderwater (Personal Request)
Henk Ganzeboom (Kobalt Fotografie)
Johan van de Minkelis (Stamhout Communicatie)