Stamhout Communicatie

Voor eerlijk en nuchter communicatieadvies ben je bij ons aan het juiste adres.

Focus op duurzame ontwikkeling

Stamhout Communicatie heeft ruim dertig jaar bureau-ervaring in huis en daar laten we onze opdrachtgevers graag van profiteren. We werken voor overheden, brancheverenigingen, samenwerkingsverbanden, woningcorporaties en andere organisaties met een maatschappelijke opdracht. Met de focus op duurzame ontwikkeling in het fysieke domein, waaronder de energietransitie.

Wat we doen

Stamhout Communicatie is beschikbaar voor adviesopdrachten en projecten. We zijn graag betrokken bij de uitvoering. Want onder nuchter verstaan wij ook dat we helpen en ondersteunen waar het kan of nodig is.

Voor langdurige trajecten, bijvoorbeeld bij ziekte of grotere projecten of programma’s, kun je via Stamhout een beroep doen op een communicatieadviseur of -manager. Ook delen we onze kennis van het communicatievak in de vorm van coaching, workshops en trainingen, bijvoorbeeld bij verandertrajecten.

Stevig en robuust

Stamhout Communicatie heeft zijn oorsprong in de polder. Dat klinkt door in onze naam en onze werkwijze. Met Stamhout Communicatie haal je een stevige en robuuste communicatiepartner in huis, een bureau waar degelijkheid synoniem is voor vertrouwen en puurheid.

We houden we niet van zweverigheid, wél van goed doordachte adviezen. Dat betekent dat we bij het begin beginnen en de tijd nemen voor een grondige analyse van de communicatie-uitdagingen. En dan aan de slag. Praktisch en concreet, precies zoals je van Stamhout kan verwachten.

De man achter Stamhout Communicatie

Johan van de Minkelis (1964) is de man achter Stamhout Communicatie. Gekipt en gebroed in de schrijvende journalistiek maakte hij halverwege de jaren negentig de overstap naar wat toen bedrijfscommunicatie en voorlichting heette. Sinds die tijd heeft Johan voor tal van (overheids-)organisaties, instellingen en bedrijven gewerkt.

Lees het complete profiel van Johan van de Minkelis

 

Neem Contact op

0655 306 922 (Johan van de Minkelis)

info@stamhoutcommunicatie.nl

Dam 15, 4241 BL Arkel

Het begint aan tafel

Meer weten over wat Stamhout Communicatie voor jou kan betekenen? Bel of mail om een afspraak te maken.