Content creatie

Aantrekkelijke content, jouw verhaal in woord en beeld, is onmisbaar voor het realiseren van communicatiedoelstellingen.

Wat wil jij bereiken?

Content creatie begint bij de vraag wat je wil bereiken. Wil je mensen interesseren voor een product of dienst? Of wil je mensen betrekken bij een bewustwordingscampagne? En welke communicatiemiddelen passen daar dan bij?

De uitkomsten van de analyse worden in een content strategie uitgewerkt en vastgelegd in een (marketing)communicatieplan. Zonder de bredere communicatiedoelstellingen uit het oog te verliezen. En daarbij gaat het altijd om jouw unieke verhaal, dat is het vertrekpunt voor succesvolle communicatie.

Effectief bereik van je doelgroepen

Stamhout Communicatie zet zijn creatieve kwaliteiten graag in om uiteenlopende doelgroepen zo effectief mogelijk te bereiken. Online of offline. Voor een (marketing)campagne, free publicity of jubileummagazine. Voor storytelling in de vorm van blogs, een social media campagne of andere toepassingen van content marketing.

Bij de uitwerking van middelen werkt Stamhout Communicatie samen met gespecialiseerde bureaus, bijvoorbeeld op het gebied van design, film en fotografie. Samen komen we tot de beste oplossing.

Wat zijn jouw wensen?

We zijn benieuwd naar jouw wensen en denken graag mee over de beste oplossing en de juiste insteek voor jouw communicatievraagstuk.

 

(Marketing)communicatieplan

Storytelling

Campagnes

Neem Contact op

0655 306 922 (Johan van de Minkelis)

info@stamhoutcommunicatie.nl

Dam 15, 4241 BL Arkel

Het begint aan tafel

Meer weten over wat Stamhout Communicatie voor jou kan betekenen? Bel of mail om een afspraak te maken.