Marketing- en communicatieadvies

Een gedegen analyse, overtuigingskracht, realistische en haalbare voorstellen. Die vormen wat ons betreft de kern van goed communicatieadvies.

Brede inzetbaarheid online en offline

Stamhout Communicatie is breed inzetbaar voor communicatieadvies, online en offline, van een adviesopdracht met een (marketing)communicatieplan als eindproduct tot een creatieve campagne waarbij het aankomt op een planmatige inzet van een scala van communicatiemiddelen. Van het opzetten van een pr-campagne tot het leiden van een dialoogsessie.

Participatie

Bij grotere projecten of programma’s werken we de complete communicatiestrategie uit en zorgen we, al dan niet samen met andere professionals, voor de uitvoering. Dit geldt bijvoorbeeld voor een gemeentelijk participatietraject rondom gebiedscommunicatie of een duurzaamheidsvraagstuk rondom het thema energietransitie. Vaak maakt ook woordvoering over bepaalde issues deel uit van een dergelijke opdracht.

Online strategie

Onze kennis en ervaring zet Stamhout Communicatie graag in als je een dienst of product aan de man wil brengen en de nadruk ligt op de online strategie. Het gaat dan bijvoorbeeld over de vraag hoe je je merkreputatie kunt versterken door de inzet van social media en storytelling.

Bel of mail ons

Benieuwd naar wat Stamhout Communicatie verstaat onder realistische en haalbare voorstellen? Bel of mail ons.

Strategisch communicatieadvies

Reputatiemanagement

Woordvoering

Neem Contact op

0655 306 922 (Johan van de Minkelis)

info@stamhoutcommunicatie.nl

Dam 15, 4241 BL Arkel

Het begint aan tafel

Meer weten over wat Stamhout Communicatie voor jou kan betekenen? Bel of mail om een afspraak te maken.