Training en coaching

Je moet communicatiever worden. Maar hoe doe je dat? Wij helpen organisaties en mensen in organisaties graag verder rondom gerichte communicatievragen. Wij delen graag onze kennis en ervaring met anderen.

 

In gesprek over jouw communicatievraag

Stamhout Communicatie helpt organisaties of mensen in organisaties verder met hun communicatievragen. Dat kan op verschillende manieren. Misschien ben je manager of bestuurder en wil je over een belangrijk issue sparren om meer zicht te krijgen op de gewenste communicatiestrategie.

Of heb je binnen je organisatie de overstap gemaakt naar een communicatiefunctie en zoek je een coach om je weg te vinden in een nieuw vakgebied. In dit soort situaties is het een uitkomst als je snel kunt schakelen met een ervaren en vertrouwde adviseur.

Workshops en trainingen

Voor teams, afdelingen en groepen verzorgt Stamhout Communicatie workshops en incompany trainingen over actuele communicatiethema’s. Steeds meer organisaties zien er het belang van in als medewerkers medeverantwoordelijk worden voor de communicatie-uitvoering. Daar hoort een goede kennisoverdracht bij.

Meer weten?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Coaching

Workshops

Incompany trainingen

Neem Contact op

0655 306 922 (Johan van de Minkelis)

info@stamhoutcommunicatie.nl

Dam 15, 4241 BL Arkel

Het begint aan tafel

Meer weten over wat Stamhout Communicatie voor jou kan betekenen? Bel of mail om een afspraak te maken.