Interimwerk

Voor tijdelijke ondersteuning bij ziekte, zwangerschapsverlof of plotselinge drukte is het fijn als je kan terugvallen op een ervaren communicatieprofessional. Ook een projectteam of programmabureau breng je op deze manier op sterkte.

Tijdelijke ondersteuning door ervaren professional

Bij langdurige ziekte of een zwangerschapsverlof van een teamlid heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning van een ervaren en goed ingewerkte professional die snel aan de slag kan. Hetzelfde geldt als je met onverwachte drukte te maken krijgt. Stamhout Communicatie voorziet hierin. We brengen een ervaren interimmer in met actuele kennis van het communicatievak, zodat de afdelingstrein op snelheid blijft en door kan rijden.

Onze tijdelijke inbreng is divers. Als je behoefte hebt aan een manager voor je afdeling kun je bij ons terecht, maar ook als je op zoek bent naar een senior communicatieadviseur met hands-on kwaliteiten.

Versterking van project of programma

Projectleiders en trekkers van een programmabureau hebben voor hun team graag de beschikking over een ervaren senior communicatieadviseur. Het moet dan wel gaan om iemand die goed ingewerkt is op een bepaald thema of daar minimaal een sterke interesse voor heeft ontwikkeld.

Meer weten?

Neem contact met ons op. We gaan graag het gesprek aan om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Vervanging bij ziekte of zwangerschap

Interim communicatieadviseur of manager

Ondersteuning bij project of programma

Neem Contact op

0655 306 922 (Johan van de Minkelis)

info@stamhoutcommunicatie.nl

Dam 15, 4241 BL Arkel

Het begint aan tafel

Meer weten over wat Stamhout Communicatie voor jou kan betekenen? Bel of mail om een afspraak te maken.